Yoghurt maken met de slowcooker

Sinds een maand heb ik een slowcooker. Ik was er al heel lang op zoek, maar ik wilde er in eerste instantie niet veel geld aan uitgeven. Ik was bang dat het geen succes zou zijn. Deze slowcooker heeft me vijftien euro gekost en hij is iedere cent meer dan waard geweest. Wat een aanwinst!!

Ik heb er al een heel aantal dingen mee gemaakt, maar één van mijn eerste probeersels was: yoghurt maken. Vraag me niet hoe ik erbij kwam maar toen ik er over las, was ik direct verkocht.
Dit recept (Engels) is wat ik gebruikt heb. Ik heb het één op één overgenomen. Guess what: de yoghurt was heeeeeerlijk. Heerlijk zacht van smaak (en daar houd ik van). Ik heb er ook ‘overnight oats’ mee gemaakt. Daarbij laat je havermout een nacht weken in yoghurt en voeg je er naar smaak nootjes, fruit, kokos of zoiets bij. Veel gemakkelijker dan in de ochtend koken en hopen dat niet aankoekt.

(Indien gewenst kan ik het recept vertalen, maar daar heb ik nu even geen tijd voor)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>