Blogkalender

Even een totaal ander onderwerp. Ik ben niet van de meest georganiseerde mensen. Ik probeer het altijd heel erg, maar het lukt me nooit zo daverend. Nu heb ik afgelopen week, alvast in het kader van het nieuwe jaar, een ultieme poging gedaan. #kuch
Bij deze presenteer ik jullie mijn blogkalender. Hierop kun je heel overzichtelijk neerzetten wanneer je wil bloggen. Zelf hoop ik ooit weer terug te komen op twee keer per week, zoals ik een tijd heb gedaan. Aangezien het momenteel thuis een stuk kalmer is (alles loopt EN mijn poetshulp komt nu iedere week!) ga ik daar wat meer tijd voor hebben, verwacht ik.

blogplanning 2016 door Aagje Doeken

Als tweede nog een losbladig vel om naar wens in te voegen bij je kalender. Ik wilde die eerst bij de kalender in het document zetten, maar ieder heeft natuurlijk zijn eigen blog-ritme, dus leek een los blad handiger. Dan wordt er niet teveel papier verbruikt.

blogideeën door Aagje Doeken

Verder ben ik nog altijd bezig met mijn deken. Een steek per regel is geweldig! Wat een verademing. Is het een snert-toer, dan weet je ook dat het maar 1-één-EEN toer een snert-toer is. ;)

Om het voorlopig overzichtelijk te houden, heb ik een Pinterest-bord gemaakt met steken die ik ga gebruiken of al gebruikt heb. Let op: je hebt een Pinterest-account nodig om de link te kunnen bekijken.
Binnenkort zal ik weer wat haak-foto’s plaatsen. Het wordt leuk/mooi. Dat beloof ik.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>