Bewust leven – deel 2

We zijn alweer een week verder en ik ben nog steeds bezig met het bewust/intentievol leven. (Die laatste is vast geen bestaand woord. Suggesties zijn welkom. :D )

Anyway, het voelt heel erg goed. Ik ben begonnen met doel 5 uit mijn vorige post. Wat een werk! Ik heb stapels en stapels Allerhande, Libelles en dergelijke liggen. Die ben ik nu aan het doorspitten. Guess what: ik geniet er van. Hieronder wat sfeerfoto’s. Vergeef me de slechte kwaliteit alsjeblieft. Het is quasi onmogelijk om behoorlijke foto’s te maken met dit weer. Zucht.

Met haken ben ik ook nog bezig. Geloof het of niet, maar ik was drie keer zo ver als op deze foto. Alleen was er een toer die me niet beviel. Ook niet nadat ik zoveel toeren verder was. Ik heb het dus uitgehaald en ben bijna helemaal opnieuw begonnen. Ik ben er blij mee, hoor. Alleen lijkt het dus alsof ik niks doe. ;)

Daarnaast heb ik een nieuw doel opgesteld: energieverbruik naar beneden brengen. Op dit moment verbruik ik meer dan is geschat. Het is niet schokkend en ik ga in principe nog altijd geld terugkrijgen, maar het is natuurlijk geen goede trend. Ik heb dus besloten mijn wasdroger niet meer te gebruiken. Mijn was hangt nu in mijn gang(etje). Gelukkig heb ik een heel droog binnenklimaat dus met een uur of vijf is alles helemaal gedroogd. Niet slecht, zou ik zo denken. De handdoeken doen nu dienst as scrubdoeken, maar dat vind ik niet zo’n punt. Het leuke is ook nog dat ik dus iedere keer geniet als ik mijn was zie hangen. Het is een duidelijk zichtbaar beeld van mijn nieuwe doel. Heerlijk!

Ik ben hier dus heel druk bezig, maar ik geniet. Hebben jullie al iets gedaan aan ‘bewust leven’?

PS: Mijn site is al heel lang niet ge├╝pdatet. Dat wil ik dit weekend gaan doen, maar het kan dus zijn dat het er allemaal wat funky uitziet. Wish me luck, want het is nog niet zo heel eenvoudig. #bangdatikdingenkwijtraak #help

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>